Wednesday, August 12, 2009

bukit beruntung yang x berapa nak untung~

2000- sebuah rumah banglo, bukit beruntung dah dibeli..katanye akan datang tempat ni akan membangun.
2009- kawasan masih terbengkalai..jauh dari pembangunan, shopping complex, kenderaan, atau ape2 kemudahan la..pendek kata, mmg rumah ni stranded n ssh nak hidup sebb jauh dari kemudahan..
tapi rumah ni best..besar...cantik...atas bukit...seronok kn kalu dapat tinnggal kat rumah ni...huhu...bila la dapat nak duduk umah ni..T_T..umah skang pun biasa2 je..muat2 jela untuk kite sume..harap sgt kalu dapat umah best camni..
nak duduk umah best2..huhu..bile nak dapt ni...~~ korang tolong ar bangunkan tempat ni..hahaha...

5 comments:

عزري said...

duk bkt bruntung gak ke..
kt mne??

.: Fiza Hasan Ganny :. said...

xduk pun..ade umah kat situ jer

juenaidah said...

Duduk la jgn xduduk.Duduk bersila pun kira duduk hapee...
Tunggu la keja sok fiza dok la umah tu hias cantik2.Pastu nanti mak pun suke nak dok sana.

mUhAmMaD aiMaN bIn ZainAL baHRin said...
This comment has been removed by the author.
Dr hAnnA said...

ahaha.
tu je yg mampu ak komen.
dok genting ah.